Traditioner

På Nobo holdes de gamle traditioner i hævd.
Jul og nytår afholdes helt traditionelt. Den 1. søndag i advent inviteres pårørende til julehygge, hvor alle hjælper til med at pynte op på afdelingen. Bagefter hygges med kaffe, kage, julegodter og aftensmad.
Juleaften spises dejlig julemiddag og der danses og synges omkring juletræet og der pakkes gaver ud. Pårørende er altid velkommen. Nytårsaften ligeså. Her nyder vi på Pegasus godt af vore store panorama vinduer, som giver os byens bedste udsigt til fyrværkeriet.
Til påske pyntes atter op og de gule og grønne farver varsler forårets komme. I haven dukker påskeæg op i træerne til stor glæde for vore beboere.
Sankt hans aften holdes i haven med bål, heks, sang og grill- pølser og som regel i dejligt samvær med afdeling Vebo.
Om sommeren er der to uger, hvor daghjemmet Dacabo har lukket. Her er der tradition for at der arrangeres forskellige sommeraktiviteter.  Der engageres f. eks forestillinger med klovnerier, eller eventyr og teater. Måske kommer der et stort kor og afholder koncert for os. Eller måske kommer der en kunstner og arbejder sammen med os om at skabe kunst og oplevelser. Et helt fast element i disse uger er en grillaften, hvor de pårørende inviteres. Her er der også altid et musikalsk indslag. I disse to uger er vi ofte sammen med afdeling Vebo.